Livrare/Plata

*Preturile afisate contin TVA.

Comanda minima este de 25 lei (Fara transport).*

Livrare

Produsele comandate la Creative-Art se livrează în toată țara prin serviciile Postei Romane. Procesarea comenzii dureaza 1-3 zile. Va multumim.

Comenzile sosite incepand cu vineri dupa ora 12 si pana luni dimineata vor fi procesate luni in ordinea sosirii. In cazul in care volumul comenzilor depaseste capacitatea noastra de procesare, acestea vor fi procesate in urmatoarea zi.
Posta Romana.

Livrarea se face cu plata ramburs, prin serviciul de coletarie al Postei Romane, taxele de transport sunt suportate de client in jur de 10lei.

Livrarea la POST RESTANT (costul acestui servici este de 1,5lei) – aceasta metoda de livrare se foloseste atunci cand adresa din buletin nu coincide cu cea de livrare. Daca cele doua adrese nu coincind, nu se poate ridica pachetul de la posta. Pentru livrarea la Post Restant, trebuie sa mentionati POST RESTANT si numarul oficiului postal de unde doriti sa ridicati coletul in loc de adresa. Coletul va ramane la posta timp de 10 zile dupa care ne va fi returnat daca nu este ridicat.

Fun Curier.

Livrarea se face cu plata ramburs, prin Fun Curier, taxele de transport sunt suportate de client in jur de 25Lei. (La fiecare kg in plus se adauga 1,2lei). (daca localitatea dumneavoastra are punct de lucru al firmei de curierat). Pt restul localitatilor se adauga costurile pt km suplimentari: 0.8ron/km x2 (dus/intors);

Retururi.

Produsele comandate pot fi returnate in cel mult 10 zile de la data primirii coletului fara obligatia de a specifica vreun motiv al returului.
NU SE VOR RETURNA PRODUSE PANA CAND NU NI SE VA ADUCE ACEST LUCRU LA CUNOSTINTA. Asadar va rugam sa ne anuntati inainte de a returna un produs altfel vom refuza returul.

Clientul va returna produsele pe cheltuiala proprie si va suporta costul mandatului prin care i se vor trimite banii pentru produsele returnate. Produsul se va returna ca si colet simplu, fara ramburs, iar banii se vor trimite inapoi prin mandat postal. Suma care se returneaza nu va contine si taxele initiale de transport.